Kohinoor


Address:

 67 Gotse Delchev blvd.

Seats (In/Out):

 70/30 + 20

Working time:

 12:00 – 23:00 SAT: 17:00 - 23:00, /SUN: closed/

Car parking:

 street

Established:

 2008

www:

Feedback publishing is now over. Thank you for all your feedbacks so far. See you soon.

Философия на ресторанта:
Индийски ресторант Кохинор пренася своите гости в атмосферата на далечна Индия, чрез автентичната си кухня, перфектното обслужване и уютния интериор. Той е любимо място за романтични срещи, бизнес вечери и разпускане в екзотична обстановка.

С какво най-много се гордеете в ресторанта Ви ?
Гордеем се с високото качество на нашите ястия, прецизността в обслужването на клиенти и високият стандарт, който държим от самото откриване. Нашият екип от професионалисти изпипва всеки детайл.

Какво Ви различава от другите ?
Съвсем нескромно твърдим, че предлагаме най- автентичната индийска кухня в България. Нашите готвачи са родом от далечна Индия и са с дългогодишен опит в кулинарията, добит в едни от най- известните индийски ресторанти в Европа. Продуктите, с които работим са специално подбирани и винаги с най- високо качество. Всичко това, в комбинация с изискано обслужване, прави индийски ресторант Кохинор едно от най- желаните места в София.

Главен готвач: Садджад Ласкар

Профил на готвача:
Садджад Ласкар е шеф-готвач с над 20 години опит в индийската кухня. Работил е в топ ресторанти в Индия и Швеция. Влага креативност и любов, във всяко негово ястие.

Някакво специално послание към посетителите през SRW?
Индийски ресторант Кохинор е пренесъл Индия в центъра на София. Добре сте дошли на едно кратно кулинарно пътешествие.