Препоръчаните вина към сет менютата с подкрепата на Bibendum!Поезие Соаве Класико DOC, Кантина ди Соаве, Италия
за меню 49 лв

Блестящ сламеножълт цвят предшества деликатни аромати на бели плодове, особено ябълка, и вкусни, балансирани вкусове на небце.

                

Поезие Розе Блъш деле Венеция DOC, Кантина ди Соаве, Италия
за меню 49 лв


Ароматно, елегантно, сухо вино – деликатно, свежо и ароматно, направено от Пино Гриджо. Това розе получава розовия си цвят от ципите на Пино Гриджото, които са с блед меден цвят.

                

Поезие Валполичела DOC, Кантина ди Соаве, Италия
за меню 49 лв

Това е плътно, сухо червено вино с обло тяло и запомнящ се, затоплящ плодов характер.


                

Пиеропан Соаве Класико DOC, Пиеропан, Венето, Италия
за меню 69 лв

Блестящ сламеножълт цвят със зеленикави оттенъци. Нежен нос с нотки на бадемови цветове и марципан. Плодово тяло с приятна плътност, добре балансирана от пикантна киселинност, която обогатява дългия финал.


Алие Амираля Розе Сира & Верментино IGT, Фрескобалди, Тоскана, Италия
за меню 69 лв

Елегантно розе с ясен и бледо розов цвят, със светли рубинени отблясъци. Аромати на бели цветя, праскова, горски ягоди и цитрусови кори се смесват в деликатна структура с нотки на минералност, характерни за тероара. На небце, нотки на ароматни билки като мащерка и градински чай. Хрупкаво и сочно тяло с дълъг и богат финал.

                

Етамиано Примитиво Саленто IGP, Кантине Дуе Палме, Пулия, Италия
за меню 69 лв


                  Наситен червен цвят с алени отблясъци. Носът е богат с силно изразен характер на зрели, конфитюрени плодове и леко препечени нотки на ванилия и шоколад. Зряло и меко в устата с танини в перфектен баланс с плода и дълъг финал с нотки на бадем и лешник. Комплексно и сериозно вино с голяма дълбочина и елегантност.