За участие в SRW 2019!

В случай, че желаете Вашия ресторант да участва в Restaurant Week , попълнете тази форма и ние ще се свържем с Вас.

Restaurant Week се организира благодарение на Ресторант Уийк ООД и уебсайта за заведения - Zavedenia.BG.

Какво е Sofia Restaurant Week ("SRW")​?

Sofia Restaurant Week е фестивал на разнообразните ресторанти с качествена храна в София. Повече от 6,500 човека посетиха селекцията ни от 29 ресторанта през Май 2019та година.
Участващите ресторанти предлагат няколкостепенно меню на фиксирана цена от 30 лв, без включени напитки. Селекцията ресторанти е направена чрез оценка на качеството на храната в тях, качеството на обслужването, интериора и наличието на комфортна градина или някой друг забележим фактор.

Кога ще се състои Sofia Restaurant Week?

От 21 до 29 септември 2019.

Как да разбера какво е специалното сет меню за всеки един ресторант?

Посетете профилната страница на съответното заведение или на страницата Менюта, която е активна малко преди началото на фестивала.

Как да запазя места?

Може да направите резервация през нашия сайт или мобилно приложение. Всяка една резервация, направена през сайта или мобилното ни приложение участва в томбола в края на фестивала. Също така, след посещението на заведението ще получите линк, където може да оставите вашето лично впечатление за ресторанта и дадете оценка от 1 до 5.
Приложението за iPhone, може да изтеглите от тук или за Android от тук.

Кога най-рано мога да направя резервация?

Резервации се приемат от средата на април.

Как да отменя резервациията си?

За да отмените резервацията, моля пишете ни на reservations@restaurantweek.bg или да натиснете линка за отмяна в мейла, който имате след направената резервация.

Трябва ли да направя резервация?

Въпреки че не е задължително, препоръчваме да го направите. Някои от ресторантите може да са пълни. Също така получавате право на коментар и мнение, след като сте посетили дадено заведение.

Какво е включено за цена от 30 лева?

В цената от 30 лева са включени ястия от едно сет меню. Сет менютата са два броя и се сервират за обяд, вечеря, както и в следобедните часове на деня. В профила на всяко заведение има информация за кога се приемат резервации, тъй като две от заведенията работят само вечерта. Ресторантите предлагат три степенни менюта, като има и изключения. Някои от тях са решили да Ви представят четири степенно меню.

Първо ястие: салата, стартер или супа; второ ястие: основно; трето ястие: десерт. Всяка напитка ще бъде таксувана отделно, както и всички странични поръчки от нормалното меню на заведението. В самите менюта на сайта и мобилната апликация са обявени и комплиментите от заведенията, в случай че има такива.

Бакшиши се оставят по усмотрение на клиента.

Аз съм собственик на заведение. Как мога да участвам в Restaurant Week?​

Ресторантите за септемврийското издание на Restaurant Week 2019 в момента се канят, но Вие може да ни пишете на email: support@restaurantweek.bg и да ни разкажете защо мислите, че Вашето заведение трябва да бъде поканено за следващото издание на фестивала.

Кой организира Sofia Restaurant Week?

Sofia Restaurant Week се организира от Ресторант Уийк ООД и лидерът в сайтовете за заведения - Zavedenia.BG (Заведения.БГ ООД).