За участие!

В случай, че желаете Вашият ресторант да участва в Restaurant Week, попълнете тази форма и ние ще се свържем с Вас.

Restaurant Week се организира благодарение на Ресторант Уийк ООД и уебсайта за заведения - Zavedenia.BG.

Какво е Sofia Restaurant Week ("SRW")​?

Sofia Restaurant Week е фестивал на разнообразните ресторанти с качествена храна.
Участващите ресторанти предлагат няколкостепенно меню на фиксирана цена от 37 лв, без включени напитки. Селекцията ресторанти е направена чрез оценка на качеството на храната в тях, опита на главния готвач, качеството на обслужването и интериора или някой друг забележим фактор.

Кога ще се състои Restaurant Week - София и Варна?

От 15 октомври до 8 ноември в дните от четвъртък до неделя.

Как да разбера какво е специалното сет меню за всеки един ресторант?

Изберете град и листата с участници ще излезе пред вас. Посетете профилната страница на съответното заведение, което сте харесали - меню предложенията се намират там.

Как да запазя места?

Може да направите резервация през нашия сайт. Всяка една резервация, направена през сайта и платена онлайн участва в томбола в края на фестивала. Също така, след посещението на заведението ще получите линк, където може да оставите вашето лично впечатление за ресторанта и дадете оценка от 1 до 5.

Кога най-рано мога да направя резервация?

Резервациите могат да се прваят от първата седмица на октомври, като ние ще го обявим предварително.

Как да отменя резервациията си?

За да отмените резервацията, моля натиснете линка за отмяна в мейла, който имате след направената резервация.

Трябва ли да направя резервация?

Въпреки че не е задължително, препоръчваме да го направите. Някои от ресторантите може да са пълни. Също така получавате право на коментар и мнение, след като сте посетили дадено заведение.

Какво е включено за цена от 37 лева?

В цената от 37 лева са включени ястия от едно сет меню. Всеки участник предлага избор от два броя сет менюта, които се сервират за обяд, вечеря, както и в следобедните часове на деня. В профила на всяко заведение има информация за кога се приемат резервации, тъй като някои заведения могат да работят само вечер или да са затворени в някой от дните на фестивала. Ресторантите предлагат три степенни менюта, като има и изключения. Някои от тях са решили да Ви зарадват и с някоя кулинарна изненада.

Първо ястие: салата, стартер или супа; второ ястие: основно; трето ястие: десерт. Всяка напитка ще бъде таксувана отделно, както и всички странични поръчки от нормалното меню на заведението. В самите менюта на сайта и мобилната апликация са обявени и комплиментите от заведенията, в случай че има такива.

Благодарности се оставят по усмотрение на клиента ;)

Как мога да променя датата и/или часа на резервацията, както и броя хора, който съм заявил в резервацията?

Restaurant Week Bulgaria: Промяната на даннните на резервацията, може да се извърши само с директно обаждане до ресторанта, който сте резервирали.

Как мога да оценя и да оставя мнение за ресторант, който съм посетил по време на Фестивала?

Rеstaurant Week Bulgaria: Всеки един клиент, направил резервация по време на фестивалните дни, ще получи имейл в деня след посещението си, в който ще може да оцени заведението от 1 до 5 и да напише своите впечатления. Ако не сте получили такъв имейл, може да ни пишете на support@restaurantweek.bg , като ни изпратите името на ресторанта, за който искате да ни изпратите мнението си, имейлът, с който е направена резервацията, оценката ви / от 1 до 5 / и вашите впечатления от посещението си. След проверка, ние ще го публикуваме на сайта.

Аз съм собственик на заведение. Как мога да участвам в Restaurant Week?​

Ресторантите за Restaurant Week 2020 вече са избрани, но Вие може да ни пишете на email: support@restaurantweek.bg и да ни разкажете за себе си и защо вашият ресторант трябва да бъде поканен на следващото издание на фестивала.

Кой организира Sofia Restaurant Week?

Sofia Restaurant Week се организира от Ресторант Уийк ООД, в партньорство с лидерът в сайтовете за заведения - Zavedenia.BG (Заведения.БГ ООД).