За участие!

В случай, че желаете Вашият ресторант да участва в Restaurant Week, попълнете тази форма и ние ще се свържем с Вас.

Restaurant Week се организира благодарение на Ресторант Уийк ООД и уебсайта за заведения - Zavedenia.BG.

Какво е Sofia Restaurant Week ("SRW")​?

Sofia Restaurant Week е фестивал на разнообразните ресторанти с качествена храна в София. Повече от 6,500 човека посетиха селекцията ни от 29 ресторанта през Май 2019та година.
Участващите ресторанти предлагат няколкостепенно меню на фиксирана цена от 30 лв, без включени напитки. Селекцията ресторанти е направена чрез оценка на качеството на храната в тях, качеството на обслужването, интериора и наличието на комфортна градина или някой друг забележим фактор.

Кога ще се състои Restaurant Week - София, Пловдив и Варна?

От 21 до 29 септември 2019.

Как да разбера какво е специалното сет меню за всеки един ресторант?

Изберете град и листата с участници ще излезе пред вас. Посетете профилната страница на съответното заведение, което сте харесали - меню предложенията се намират там.

Как да запазя места?

Може да направите резервация през нашия сайт или мобилното приложение. Всяка една резервация, направена през сайта или мобилното ни приложение участва в томбола в края на фестивала. Също така, след посещението на заведението ще получите линк, където може да оставите вашето лично впечатление за ресторанта и дадете оценка от 1 до 5.
Приложението за iPhone, може да изтеглите от тук или за Android от тук.

Кога най-рано мога да направя резервация?

Резервациите вече са активни! Някои заведения вече са пълни!

Как да отменя резервациията си?

За да отмените резервацията, моля пишете ни на reservations@restaurantweek.bg или да натиснете линка за отмяна в мейла, който имате след направената резервация.

Трябва ли да направя резервация?

Въпреки че не е задължително, препоръчваме да го направите. Някои от ресторантите може да са пълни. Също така получавате право на коментар и мнение, след като сте посетили дадено заведение.

Какво е включено за цена от 30 лева?

В цената от 30 лева са включени ястия от едно сет меню. Всеки участник предлага избор от два броя сет менюта, които се сервират за обяд, вечеря, както и в следобедните часове на деня. В профила на всяко заведение има информация за кога се приемат резервации, тъй като някои заведения могат да работят само вечер или да са затворени в някой от дните на фестивала. Ресторантите предлагат три степенни менюта, като има и изключения. Някои от тях са решили да Ви зарадват и с някоя кулинарна изненада.

Първо ястие: салата, стартер или супа; второ ястие: основно; трето ястие: десерт. Всяка напитка ще бъде таксувана отделно, както и всички странични поръчки от нормалното меню на заведението. В самите менюта на сайта и мобилната апликация са обявени и комплиментите от заведенията, в случай че има такива.

Благодарности се оставят по усмотрение на клиента ;)

Как мога да променя датата и/или часа на резервацията, както и броя хора, който съм заявил в резервацията?

Restaurant Week Bulgaria: Промяната на даннните на резервацията, може да се извърши само с директно обаждане до ресторанта, който сте резервирали.

Как мога да оценя и да оставя мнение за ресторант, който съм посетил по време на Фестивала?

Rеstaurant Week Bulgaria: Всеки един клиент, направил резервация по време на фестивалните дни, ще получи имейл в деня след посещението си, в който ще може да оцени заведението от 1 до 5 и да напише своите впечатления. Ако не сте получили такъв имейл, може да ни пишете на support@restaurantweek.bg , като ни изпратите името на ресторанта, за който искате да ни изпратите мнението си, имейлът, с който е направена резервацията, оценката ви / от 1 до 5 / и вашите впечатления от посещението си. След проверка, ние ще го публикуваме на сайта.

Аз съм собственик на заведение. Как мога да участвам в Restaurant Week?​

Ресторантите за септемврийското издание на Restaurant Week 2019 вече са избрани, но Вие може да ни пишете на email: support@restaurantweek.bg и да ни разкажете за себе си и защо вашият ресторант трябва да бъде поканен на следващото издание на фестивала.

Кой организира Sofia Restaurant Week?

Sofia Restaurant Week се организира от Ресторант Уийк ООД, в партньорство с лидерът в сайтовете за заведения - Zavedenia.BG (Заведения.БГ ООД).