Floret Restaurant and Bar

4.9
201

Адрес:

 пл. Народно събрание 4

Места :

 60/40

Работно време:

 12:00 – 24:00

Паркиране:

 

Създаден:

 2018

Философия на ресторанта:
Елегантен и уютен, Floret Restaurant and Bar, предоставя изключително изживяване, което ще изпълни сетивата на любителите както на международната, така и на местната кухня. Всичко това съчетано с перфектно балансирани коктейли и вина, подхождащи на всяка хапка.

С какво най-много се гордеете в ресторанта Ви?
Нашата най-голяма гордост е популяризирането на българския вкус сред растящия процент чуждестранни гости, които посрещаме. Можете да го откриете в съставките на ястията, авторските коктейли и местните сортове вино в менюто ни.

Какво Ви различава от другите ?
Елегантност, креативност, стил, продукти от най-високо качество, местоположение, обслужване.

Главен готвач: Димитър Бояджиев

Профил на готвача:
Професионалната ми кариера започна през 2003 г. в един от най-луксозните столични хотели. Различните постове, през които преминах в рамките на 3 години, спомогнаха за изграждане на стила ми на работа.
В следващите няколко години продължих да се развивам, като преминах през различни хотели и ресторанти в София от най-виското ниво. Винаги съм смятал, че най-добрият учител е работата с добри професионалисти. Срещнах такива по пътя ми в SkyWay, Spaggo, Holiday Inn, Il Viaggio, Este и от всеки успях да науча нещо ново и ценно. От няколко месеца работя във Floret Restaurant and Bar, където имам възможност да приложа натрупаните до този момент умения и същевременно да усъвършенствам своя талант и креативност.
Най-близките до сърцето ми вкусове са тези на италианската и френската кухня. Храната, която приготвям е моят личен прочит на класически комбинации. Вълнувам се от новите техники, уреди, обичам да импровизирам и съчетавам различни похвати, за да постигна интересни визия и отличен вкус.

Някакво специално послание към посетителите през SRW?
Позволете ни да предизвикаме сетивата Ви.

Меню