Bistrello

4.9
249

Адрес:

 ул. „княз Борис I“ 66

Места :

 68/12

Работно време:

 12:00 – 23:00, НЕДЕЛЯ ПОЧИВЕН

Паркиране:

 на улицата

Създаден:

 2017

Философия на ресторанта:
Не само вкусна и естетически издържана храна и подбрани напитки, а изживяване, което да запомните и споделите. Нашата любима рецепта, която екипът ни всеки ден приготвя с желание, е съставена от качествени продукти, умел баланс между традиция и иновативност, голяма доза внимание към детайла, щипка авантюризъм и винаги придружена с откритост към клиента.

С какво най-много се гордеете в ресторанта Ви?
Гордеем се с добре подготвения екип, нашата откритост към клиента, както и с безкомпромисното изпълнение на нашите ястия, които включват само най-качествените съставки.

Какво Ви различава от другите ?
Различаваме се с високо квалифициран персонал, открита кухня, която е оборудвана с висококачествено технологично оборудване, интериорът и модерната вентилационна и климатична система, която осигурява комфорт на клиентите.

Главен готвач:Владимир Тодоров

Профил на готвача:
Шеф Владимир Тодоров е сред най-добрите млади професионалисти в страната, придобил опит в реномирани ресторанти и популярност от различни конкурси. През 2016 г. той печели приза „Готвач на България“ в най-голямото кулинарно състезание, организирано от Българска Асоциация на професионалните готвачи. Тази награда е предшествана от титлата „Най-добър кулинарен студент“, която печели през 2015 г. в състезание, организирано от American Culinary Federation в САЩ. Специализираното образование, опитът от Нидерландия, Белгия и САЩ, както и значимите отличия, позволяват на шеф Тодоров да прибави към автобиографията си и ролята на асистент шеф инструктор в HRC Culinary Academy. От май 2018 г. шеф Владимир Тодоров е част от семейството на Bistrello, като със своя уникален почерк затвърждава концепцията на ресторанта за новаторска, разнообразна и вкусна кухня, която да ви накара да идвате отново при нас.

Меню