Blue Twilight Gourmet
10 юли и Blue Twilight Gourmet – Кулинарен театър на петте сетива остават историята, най-вече с няколко факта:
1. Restaurant Week Bulgaria за първи път има елегантна бирена дама за партьор: 1664 Blanc, добре дошла в семейството ни!
2. Точно като в една гастрономическа приказка, Antoine Verhaest отново омагьоса сетивата ни и ни преведе през петстепенно пътешествие.
3. Беше исторически вкусно!
Ако не сте били част от дванайсетте ни гости, не се притеснявайте. Това беше подгряващото събитие за Sofia Restaurant Week #11, следете ни тук, за да разберете какво ви готвим през септември.
Меню
1 | Танц с морски нотки :
Поширани скариди с кокосова майонеза
1664 Blanc коктейл от портокал и маракуя
2 | Полъх от дивата градина:
Тартар от сьомга, авокадо, копър, тъмна соя и капка липов цвят, сервира се върху лед
Турен шенонсо совиньон блан 2023 г
3 | Алегория на горската магия:
бавно готвен телешки бут, диви гъби, кореноплодни зеленчуци, редукция на червено вино и винегрет от диви билки
Stallion classic 2021
4 | Селекция от френско занаятчийско сирене, крекери и сладко от смокини
Saint Chinian Intuition 2022 г
5 | Chocolate Moelleux, поднесен върху лавандулов мус
Студена бира 1664 Blanc
..