Blue Twilight Gourmet


10 юли и Blue Twilight Gourmet – Кулинарен театър на петте сетива остават историята, най-вече с няколко факта: 

1. Restaurant Week Bulgaria за първи път има елегантна бирена дама за партьор: 1664 Blanc, добре дошла в семейството ни!

2. Точно като в една гастрономическа приказка, Antoine Verhaest отново омагьоса сетивата ни и ни преведе през петстепенно пътешествие.

3. Беше исторически вкусно!

Ако не сте били част от дванайсетте ни гости, не се притеснявайте. Това беше подгряващото събитие за Sofia Restaurant Week #11, следете ни тук, за да разберете какво ви готвим през септември.

Меню

1 | Танц с морски нотки :

Поширани скариди с кокосова майонеза

1664 Blanc коктейл от портокал и маракуя

2 | Полъх от дивата градина:

Тартар от сьомга, авокадо, копър, тъмна соя и капка липов цвят, сервира се върху лед

Турен шенонсо совиньон блан 2023 г

3 | Алегория на горската магия:

бавно готвен телешки бут, диви гъби, кореноплодни зеленчуци, редукция на червено вино и винегрет от диви билки

Stallion classic 2021

4 | Селекция от френско занаятчийско сирене, крекери и сладко от смокини

Saint Chinian Intuition 2022 г

5 | Chocolate Moelleux, поднесен върху лавандулов мус

Студена бира 1664 Blanc

450944319_881086084054115_7718366354195046226_n

450889775_881085720720818_3684094238501367741_n

..