Ресторант 59


Адрес:

 Юрий Венелин 4 - Партер

Места :

 45/0

Работно време:

 11:00 – 23:00; Неделя почивен ден

Паркиране:

 на улицата

Създаден:

 2018

Философия на ресторанта:
Вкус и качество!

С какво най-много се гордеете в ресторанта Ви?
С усмивката на лицето на госта, когато си тръгва.

Какво Ви различава от другите ?
С малките неща ...

Главни готвачи: Янита и Денислав Делчеви

Профил на готвача:
Янита Делчева завършва професионална гимназия по туризъм Иван Вазов в Слънчев бряг специалност ресторантьорство и втора степен за главен готвач випуск 2008
2010г. Янита и Денислав завършват колеж по туризъм Константин Фотинов Варна специалност мениджмънт в ресторантьорството и хотелиерството След това продължават в Нов Български университет Албена специалност мениджмънт и предприемачество в хотелиерството и ресторантьорството. По време на обучението си от 4 години им предлагат стажове във Франция, където практикуват в различни региони на Франция. Началото на 2017 г. се завръщат в България и започват със свой малък ресторант. През 07.07.2018г. стартират дейността като собственици и главни готвачи на Ресторант 59. Името идва от рождените дати на Янита (05.05) и Денислав (09.09). Обичат чистите продукти отгледани в България, също така всички характерни подправки за България и вкусът от село при баба представен през техния поглед.

Някакво специално послание към посетителите на фестивала?
Всяка любов започва с чиния вкусна храна.

Меню