Parmy

4.6
254

Адрес:

 След ПаркМарт и Шел в дясно от кръговото

Места :

 60/100

Работно време:

  09:00 - 00:00

Паркиране:

 на улицата

Създаден:

 1992

Философия на ресторанта:
Изкуството да посрещаш гости, които да получат емоция и удоволствие от всичко до което се докоснат и опитат.

С какво най-много се гордеете в ресторанта Ви?
Гордеем се с нашия екип, опит и постоянство!

Какво Ви различава от другите ?
Вкусна храна, деликатен сервиз и разумни цени, в уютна и спокойна обстановка.

Главен готвач: Иво Жечев

Профил на готвача:
Биографията на шеф Иво Жечев е достатъчно красноречива за уменията и амбициите, на един от най добрите млади готвачи в България. Има уникалния шанс да се учи и развива при някои от световните топ готвачи в лицето на испанеца шеф Мартин Барисатеги с общо 8 звезди Мишлен в своите ресторанти, шеф Джун Йошида, по известен като майстора на селското гурме и лектор в Мастър шеф, както и известните български шефове Велин Великов, Петър Йоргов, Цветомир Николов, Филип Спасов и Петър Бураков. Шеф Иво Жечев е натрупал своя опит в Сао Пауло Бразилия, в ресторанта на шеф Алекс Атала /топ 50 на света/ , Испания и звездния ресторант Азар. В България е работил, в ресторанти: Щастливото прасе София, Мусала, Бистро Европа и Ди Вайн Варна, Розе Бургас.

През 2018 г, шеф Иво Жечев планира и организира собствен кулинарен фестивал „Стрийт фууд фестивал.
От началото на 2019 г., шеф Иво Жечев е част от семейството на ресторант Парми. За предстоящия есенно зимен сезон, амбициозния готвач е разработил специално авторско меню и е отправил покани към някои от известните си колеги, които ще гостуват в ресторант Парми морска градина, за да доставят удоволствие на всички Вас, скъпи гости!

Някакво специално послание към посетителите на фестивала?
Подарете си удовоствие!

Меню