Massa Kitchen

0

Адрес:

 Гранд Мол ул. Андрей Сахаров 2

Места :

 300/100

Работно време:

 10:00-00:00

Паркиране:

 паркинг

Създаден:

 2014

Философия на ресторанта:
Постигайки равновесие между органичните материали и индустриалните елементи, Massa Kitchen ни отвежда в един прекрасен свят, където всеки от нас може да почувства традициите, кухнята и културата на няколко континента.

С какво най-много се гордеете в ресторанта Ви?
Ресторант Massa Kitchen предлага на своите клиенти изключително съчетание между интериор, уют и уникално меню. Ястията в Massa Kitchen са по италиански, испански, американски и средиземноморски рецепти, което прави разнообразието на специалитетите ни наистина голямо, обещавайки истинско кулинарно пътешествие!

Какво Ви различава от другите ?
Гордеем се с това, че ресторант Massa Kitchen е един от малкото ресторанти във Варна с Cooking Show зона. Тя е един от основните ни акценти, който позволява на клиентите да се докоснат до магията на процеса на приготвяне на храната.

Главен готвач: Шеф Мартин Крумов

Профил на готвача:
Мениджър, главен готвач, главен технолог и организатор с безценен опит в кулинарията от 97-а година насам!
С дългогодишна практика и обучение при световно признати ресторантьори, като Мартин Берасагети, носител на 8 звезди Мишлен. Черпил опит от Испания, Италия, Финландия, Норвегия, Шанхай, Хонгконг, Бейрут... днес шеф Крумов прилага уменията си в местни ресторанти, един от които е и Massa Kitchen.
Ресторант Massa Kitchen, славещ се с разнообразието в менюто, новаторски подготвени ястия и не на последно място – оригинална и уютна обстановка във винтидж стил – симбиоза между органични материи и индустриални елементи.
Шеф Крумов със задоволство ни разказва и за произхода на продуктите, които използва в кухнята. Сега доставките на телешко и говеждо са в основата на невероятните ястия в менюто и на бургерите с кайма, смляна на място в ресторант Massa Kitchen във Варна. Шеф Крумов открива и магията на специалния уред Josper, тип затворено барбекю, което едновременно опушва, задушава и пече на висококалорични дървени въглища. Специално от Флоренция, Монтекатини и Пиза се доставят сирена и колбаси, за автентичен вкус на пицата. Хлябът пък се пече всеки ден и съдържа италианско брашно, зехтин, сол, вода – без добавяне на консерванти и подобрители. А вкусът на пастата по нищо не отстъпва на тази от Апенините, приготвена с италианско брашно, тук в Massa Kitchen.
Един от основните акценти в ресторанта е Cooking Show зоната, която позволява на клиентите да се докоснат до самия процес при приготвянето на тяхната храна.

Някакво специално послание към посетителите на фестивала?
Изберете нас! Доставете си удоволствието да опитате специално подбраното ни меню, включващо апетитен стартер, неповторимо основно и пленителен десерт! Това е целта на този фестивал ...

Меню