Vino & Tapas


Address:

 38 Dondukov blvd.

Seats (In/Out):

 40/20

Working time:

 17:00 – 24:00

Car parking:

 street

Established:

 2008

Feedback publishing is now over. Thank you for all your feedbacks so far. See you soon.

Restaurant Profile


Restaurant Philosophy:
We never actually had a philosophy.
Vino & Tapas is a team of two.
Eva Marinova - sommelier
Venzislav Iliev - chef

What are you most proud of in your restaurant?
We are proud that our small wine bar & restaurant has been here for 8 years and is one of the leading wine places in town.

What makes you stand out from others?
We serve dinner only, after 5pm. Also do not confuse us with a Spanish 'tapas' bar, we are a wine bar in Sofia with a selection of meals. We are trying to change the perception of local Bulgarian products, applying the 'tapas' concept accompanied by really good, selected wines.

Head Chef:Venzislav Iliev

Chef profile:
I've been into cooking for over 15 years, I've been Head Chef in several restaurants and hotels, both in Bulgaria and abroad. At the moment you can find me at Vino & Tapas or Soho Cafe.

Философия на ресторанта:
Никога не сме имали нещо като философия.. но Вино и Тапас това са двама души
Ева Маринова-сомелиер
Венцислав Илиев- главен готвач

С какво най-много се гордеете в ресторанта Ви?
Гордеем се с това че успяхме да създадем малък вино бар и ресторант, който съществува повече от 8 години като един от водещите в града.

Какво Ви различава от другите ?
Различаваме се по това че заведението работи само за вечеря след 17.00 ч.
Съшо така че ние не сме тапас бар в Барселона, а вино бар и ресторант в София, опитващ се да преoбрази български продукти през призмата на тапас идеята, акомпанирани разбира се с подходящи вина.

Главен готвач: Венцислав Илиев

Профил на готвача:
Занимавам се в тази сфера повече от 15 години , бил съм главен готвач на няколко ресторанта и хотела във и извън страната. В момента собсвеник и главен готвач на Vino & Tapas и главен готвач на Soho Cafe.