RESTAURANT MENU for
Sofia Restaurant Week # 7
Sofia Restaurant Week # 7
Меню 1
СтартерРЕДЕН /ДЕСТРУКТУРИРАН/ МИШ-МАШ (Със спаначени омлети, поднесен с млечен сос и копър)
Салата5 ТРАДИЦИОННИ БЪЛГАРСКИ РАЗЯДКИ (Софийска леко пикантна разядка; Велинградска разядка; Черноморски тарама хайвер; Лютеница; Кьопоолу)
ОсновноПЪЛНЕН ПАТЛАДЖАН (С нахут, сезонни зеленчуци и селекция български сирена)
Menu 1
StarterBULGARIAN SEASONAL WARM STARTER 'MISH-MASH' Tomato, pepper, onion, eggs, spinach and spices, served with yoghurt-dill sauce
Salad5 TRADITIONAL BULGARIAN APPETIZERS IN A PLATE (Lightly spiced appetizer from the Sofia region; Bulgarian appetizer from the Velingrad region; From the Black Sea coast: 'Tarama' caviar; Lyutenitca; Kyopoolu
Main dishSTUFFED AUBERGINE (With chickpeas, seasonal vegetables, selection of Bulgarian cheeses)
Меню 2
СтартерТЕЛЕШКИ ДРОБ (Поднесен с пюре от пащърнак, дресинг от малинов оцет и хрупкави салати)
СалатаСАЛАТА 'ИВЕНА' (Печени чушки, домашно приготвен катък, пресни домати и магданозено олио)
ОсновноЗАЕШКА ЯХНИЯ (Поднесена с див ориз, домашно приготвени мармалади от люти и сладки чушки)
Menu 2
StarterBEEF LIVER (With parsnip puree, raspberry vinegar dressing and green garden salads)
SaladSALAD 'IVENA' (Roasted peppers, traditional Bulgarian appetizer 'katuk', fresh tomato and parsley oil)
Main dishRABBIT STEW (Served with wild rice, home-made two marmalades of sweet and hot peppers)

Recommended wines from our partner PowerBrands. Restaurants have picked best pairing wines with the food.