Grozd


Address:

 21 Tzar Osvoboditel blvd.

Seats (In/Out):

 70/16

Working time:

 12:00-23:00

Car parking:

 street parking

Established:

 1996

www:

Feedback publishing is now over. Thank you for all your feedbacks so far. See you soon.

Философия на ресторанта:
Ресторант Грозд е място, което събира добрата храна, отличното обслужване и верните приятели на едно място. Ето защо често казваме “Хапвайте вкусно! Чувствайте се у дома си!”

С какво най-много се гордеете в ресторанта Ви ?
Имаме богатo основно меню с най-доброто от българската и световна кухня. Всеки ден приготвяме традиционни ястия приготвени по оригинални домашни рецепти, а нашите готвачи могат да изпълнят всяко кулинарно желание!

Какво Ви различава от другите ?
Повторно отворил през 1996, Ресторант Грозд продължава традицията на заведението от 50-те години на миналия век. Така повече от 20 години сме сред топ дестинациите за Софианците и гостите, посещаващи столицата.

Главен готвач: Пламен Христов

Профил на готвача:
С дългогодишния си опит от България и чужбина, Пламен Хрисов и неговия екип създават апетитни ястия по оригинални рецепти от “Кухнята на мама” до изтънчените европейски заведения. За него най-важни са подбора на качествени и пресни продукти и приготвянето на им с отношение.

Някакво специално послание към посетителите през SRW?
Опитайте специално подготвеното ни меню и се насладете на едно изключително изживяване, съпътствано от свеж стартер, апетитно блюдо и неустоим десерт! Очакваме ви!