Brick cafe


Address:

 Konstantin Starkelov 11

Seats (In/Out):

 50/60

Working time:

 8:00-23:30

Car parking:

 street parking

Established:

 2018

www:

Feedback publishing is now over. Thank you for all your feedbacks so far. See you soon.

Философия на ресторанта:
Брик Кафе София е място където се срещат много държави в едно, и като хора, и като кухня. Ние сме Обединените Нации на Брик Кафе София!

С какво най-много се гордеете в ресторанта Ви?
Ние се гордеем с нашата международна клиентела и с атмосферата си, защото хората преминават положителна трансформация след като са ни посетили, особено вечер, когато свири пианото.

Какво Ви различава от другите ?
Ние изпъкваме с уют, приятелска атмосфера, и много вкусна храна, и с това, че може да пропътувате поне три континента докато вечеряте, и най-вече с това, че никъде на територията на ресторанта не се пуши, дори и на откритата тераса.

Главен готвач:Росица Коцева (собственик)

Профил на готвача:
Росица Коцева е от гр. Банско, родена е на 12.09.1976г. Завършва ЕГ “Акад. Л. Стоянов” в гр. Благоевград с профил английски език. Учи в Стопанския Факултет на СУ”Климент Охридски”, но по-късно се мести в Ню Йорк и там завършва за бакалавър в Барух Колидж, Сити Юнивърсити ъв Ню Йорк, специалност “Финанси и инвестиции”. Работи в “Медикал Линк” 10 години, брокерска къща на Медисън Авеню. През 2009г. се завръща в България заради ученическата си любов, но нещата се провалят и тя насочва цялата си любов и енергия в създаването на Брик Кафе София. Менюто е като карта на нейните пътешествия през последните години, по малко любов от всяка посетена държава.

Някакво специално послание към посетителите през SRW?
Храната е любов и е най-чистата от всички! Наслаждавайте и се!