Ascua


Address:

 1 Racho Dimchev Str

Seats (In/Out):

 46/30

Working time:

 11:30 - 23:30

Car parking:

 street - paid parking

Established:

 2013

www:

Feedback publishing is now over. Thank you for all your feedbacks so far. See you soon.

Философия на ресторанта:
Силен акцент върху начина на приготвяне на храната - почти всичко се приготвя на жар, и дървени въглени. Подбрана селекция на риба и морска храна, както и качествени меса и стекове.

С какво най-много се гордеете в ресторанта Ви ?
Гордеем се с Качеството на храната, която предлагаме и лоялността към нашите клиенти.

Какво Ви различава от другите ?
Екипът на ресторанта, сме работили в западна европа и сме се тренирали да готвим, презентираме и обслужваме спрямо европейските стандарти и кулинарна култура.

Главен готвач: Рафаел Чокоев

Някакво специално послание към посетителите през SRW?
За нас е чест и удоволствие да се включим във фестивала и се радваме за възможността хората да разкажат за преживяването си при нас на своите приятели и близки. Очакваме ви подготвени с голямо желание и лбов към това, което правим.