През септември в София предстои най-вкусната седмица


Остава още малко време до началото на една нова, вкусна и интересна инициатива на ресторантите в София.

Спокойно може да изтупате пясъка от краката и да оставите плажното мляко, отпочинали и заредени Ви очакваме в София през септември. Нашата столица е първият град в България, който ще се включи в световния формат на кулинарното изкушение “Restaurant Week”. Мисията на събитието е всеки да може да опита част от най-добрата кухня, поднесена по най-добрия начин на най-добра цена! Тази година селекцията от ресторанти е 25 на брой. Предлаганата кухня ще е българска и екзотична. Всяко от заведенията-участници подготвя два вида тристепенно и четиристепенно меню на цена от 25 лв.

София е на път да се превърне в достоен представител на национално-кулинарните традиции и практики. Тази тенденция се засилва в последните години. Вече лесно може да се намери някое хубаво място с добра кухня, обслужване и отношение към хората и храната. Бъдете експериментатори и тази есен. Ще останете изненадани колко разнообразна и оригинална може да бъде една вечеря!  Всеки от участващите ресторанти ще вложи своя характер в предлаганото меню. Заповядайте!

Ресторантите, които участват в “София Ресторант Уийк” са: Клуб Пушкин, Edosushi, Crystal Steak House, Di Valli, Егур, 33 Гастронавта, L’instant, Шафран, Кактус, Orient Garden, MOMA, Кастело ди Сан Марино, Сезони (х-л Хилтън), Соул Кичън, Табиет, Таланти, Котилото, Багри, Вино и Тапас, Избата Винарна, Мармо, Розе, Щастливото Прасе, Петрус.

..