Философия на ресторанта:
Никога не сме имали нещо като философия.. но
Вино и Тапас това са двама души
Ева Маринова-сомелиер
Венцислав Илиев- главен готвач
С какво най-много се гордеете в ресторанта Ви?
Гордеем се с това че успяхме да създадем малък вино бар и ресторант,
който съществува повече от 8 години като един от водещите в града.
Какво Ви различава от другите ?
Различаваме се по това че заведението работи само за вечеря след 17.00 ч.
Съшо така че ние не сме тапас бар в Барселона, а вино бар и ресторант в София, опитващ се да преoбрази български продукти през призмата на тапас идеята, акомпанирани разбира се с подходящи вина.
Главен готвач: Венцислав Илиев
Профил на готвача:
Занимавам се в тази сфера повече от 15 години , бил съм главен готвач на няколко ресторанта и хотела във и извън страната. В момента собсвеник и главен готвач на Vino & Tapas и главен готвач на Soho Cafe.