Вино и Тапас


Адрес:

 бул. Дондуков 38

Места :

 40/20

Паркиране:

 на улицата

Създаден:

 2008

За заведението


Философия на ресторанта:
Никога не сме имали нещо като философия.. но Вино и Тапас това са двама души
Ева Маринова-сомелиер
Венцислав Илиев- главен готвач

С какво най-много се гордеете в ресторанта Ви?
Гордеем се с това че успяхме да създадем малък вино бар и ресторант, който съществува повече от 8 години като един от водещите в града.

Какво Ви различава от другите ?
Различаваме се по това че заведението работи само за вечеря след 17.00 ч.
Съшо така че ние не сме тапас бар в Барселона, а вино бар и ресторант в София, опитващ се да преoбрази български продукти през призмата на тапас идеята, акомпанирани разбира се с подходящи вина.

Главен готвач: Венцислав Илиев

Профил на готвача:
Занимавам се в тази сфера повече от 15 години , бил съм главен готвач на няколко ресторанта и хотела във и извън страната. В момента собсвеник и главен готвач на Vino & Tapas и главен готвач на Soho Cafe.

Философия на ресторанта:
Никога не сме имали нещо като философия.. но Вино и Тапас това са двама души
Ева Маринова-сомелиер
Венцислав Илиев- главен готвач

С какво най-много се гордеете в ресторанта Ви?
Гордеем се с това че успяхме да създадем малък вино бар и ресторант, който съществува повече от 8 години като един от водещите в града.

Какво Ви различава от другите ?
Различаваме се по това че заведението работи само за вечеря след 17.00 ч.
Също така, че ние не сме тапас бар в Барселона, а вино бар и ресторант в София, опитващ се да преoбрази български продукти през призмата на тапас идеята, акомпанирани разбира се с подходящи вина.

Главен готвач: Венцислав Илиев

Профил на готвача:
Занимавам се в тази сфера повече от 15 години, бил съм главен готвач на няколко ресторанта и хотела във и извън страната. В момента собсвеник и главен готвач на Vino & Tapas и главен готвач на Soho Cafe.

Меню




Очаквайте публикуването на менютата скоро или това заведение не е поканено в Restaurant Week.
Please expect set menus to be published soon or that venue has not been invited in Restaurant Week.