Ventana

5
163

Адрес:

 ул. Въртопо 150

Места :

 100/80

Работно време:

 10:00 – 23:00

Паркиране:

 на улицата

Създаден:

 2013

Философия на ресторанта:
Основната идея и желание на Вентана е да накара всеки свой клиент да се почувства специален и единствен. Всяко кътче и детайл от нашето заведение е вдъхновен от стремежа ни да бъдем не просто ресторант, който обичате да посещавате, а да бъдем любимия Ви ресторант….Вашият ресторант.

С какво най-много се гордеете в ресторанта Ви ?
Уют, топлина, елегантност, собствен стил и неустоимо вкусна храна… Модерната интериорна концепция е съчетана с оригинални винтидж акценти, които категорично изграждат неподражаемия и уникален стил на Вентана. Към всичко това ще прибавим богато меню, съставено и оформено с нюх и въображение.

Какво Ви различава от другите ?
Предлагаме изключителни ястия от месо, приготвени на дървени въглища. Разнообразните салати, предястия, пасти, риби, вегетариански специалитети и прясно приготвени десерти дават възможност на всеки клиент да открие себе си в нашата кухня. Изключително старание и внимание е вложено в обедното ни меню, което присъства през цялата седмица и поднася очарованието на домашно приготвената храна.

Главен готвач:Антони Томов

Профил на готвача:
Започва кариерата си през 2006-та и сменя няколко ресторанта в София с различни стилове на кухнята. Започва работа при нас през 2009-та. Главен готвач в Мармо от 2014-та, неговите любими ястия са повлияни от средиземноморските рецепти в комбинация с японска и френска кухня.

Меню