Таланти

4.5
274

Адрес:

 Ул. Петър Берон 9

Места :

 50 / N/A

Работно време:

 Понеделник до Събота 11:00 - 22:00

Паркиране:

 на улицата

Създаден:

 2010

Философия на ресторанта:
Ресторант Таланти предлага модерна/интернационална кухня в спокойна и непретенциозна атмосфера. Обичаме да се представяме като посланици на качествана храна и винаги предлагаме незабравимо изживяване за нашите гости.

С какво най-много се гордеете в ресторанта Ви ?
Гордеем се с нашите млади готвачи с богат междунаредн опит във висшата кулинария.

Какво Ви различава от другите ?
Винаги сме напълно прозрачни в нашите процеси и ценим изключително много оригиналността, автентичността и сезонността на нашите продукти. Въпреки че се славим с любовта си към висшата кулинария, ние представяме едни от най-добрите цени в София.

Главен готвач: Шеф Виктор започва обучението си в Кулинарна академия HRC след години на професионален опит, превръщайки интереса си към кулинарните изкуства в своя кариера.
Като част от неговото обучение, Шеф Виктор прекарва една година в САЩ, в Sea Island Resort Golf and Spa, Georgia, както и 6 месеца в the Grand Hotel Huis ter Duin, луксозен хотел в Ноордвайк, Холандия. Кулинарният му опит включва различни позиции в България, както и работа в хотел от веригата Кемпински в Германия. Сега сме изключително благодарни и горди че шеф Виктор е ментор и страхотен лидер в кухнята на Таланти. Креативността и страстта му към кулинарията го поставят сред готвачите от най-висок клас.

Главен готвач: Шеф Лоренцо - "последната връзка с прочута династия на занаятчиите и майсторите на сладкиши".
Шеф Лоренцо има широк и динимичен международен опит с разнообразно поле на изява: от нишови изтънчени ресторанти до големи масови банкети за хотелски вериги, всички базирани на личния му репертоар от класическа френска и испанска кухня, евро-континентална кухня, средиземноморски и афро-фюжън печива.
Шеф Лоренцо обича да развива нови автентични рецепти и специални майсторски техники за създаване на органична продукция. През годините той е бил главен шеф готвач и инструктор в големи обекти в индустрията в Хонг-Конг, Европа и Доминиканската Република.

Някакво специално послание към посетителите през SRW?
Всяка година участваме в Sofia Restaurant Week и се радваме да сме част от промяната в България и големия интерес към новите тенденции в кулинарията. Насърчваме всички да опитват нови неща и с широка усмивка да откриват различни вкусове.

Меню