Пънчетата

4.3
162

Адрес:

 бул. Христо Смирненски 5

Места :

 90/60

Работно време:

 11:00 - 23:00

Паркиране:

 на улицата

Създаден:

 2018

Философия на ресторанта:
Нашата философия се базира на концепцията за домашно приготвена, сезонна храна. Стремим се да използваме винаги пресни и качествени, сезонни продукти, Да създаваме и поднасяме с внимание, вкусни и атрактивно изглеждащи ястия.

С какво най-много се гордеете в ресторанта Ви?
Горди сме с това, че нашите клиенти станаха наши приятели.

Какво Ви различава от другите ?
Нашето предимство излиза от нашата кухня.

Главен готвач: Шеф Атанас Балкански

Профил на готвача:
Атанас Балкански е на 25 години от Пловдив, второ поколение готвач в семейството си. Започва своето професионално развитие още на 17 години. Работи в редица ресторанти в страната. Завършва HRC Culinary Academy в София и работи в престижни ресторанти и хотели в Амстердам и Сан Франциско. След завръщането си от САЩ, той е неизменна част от екипа на ресторант Пънчетата.

Някакво специално послание към посетителите на фестивала?
Изпитайте удоволствието чрез вкуса си.

Меню