Kohinoor


Адрес:

 бул. Гоце Делчев №67

Места :

 70/30 + 20

Паркиране:

 на улицата

Създаден:

 2008

Философия на ресторанта:
Индийски ресторант Кохинор пренася своите гости в атмосферата на далечна Индия, чрез автентичната си кухня, перфектното обслужване и уютния интериор. Той е любимо място за романтични срещи, бизнес вечери и разпускане в екзотична обстановка.

С какво най-много се гордеете в ресторанта Ви ?
Гордеем се с високото качество на нашите ястия, прецизността в обслужването на клиенти и високият стандарт, който държим от самото откриване. Нашият екип от професионалисти изпипва всеки детайл.

Какво Ви различава от другите ?
Съвсем нескромно твърдим, че предлагаме най-автентичната индийска кухня в България. Нашите готвачи са родом от далечна Индия и са с дългогодишен опит в кулинарията, добит в едни от най- известните индийски ресторанти в Европа. Продуктите, с които работим са специално подбирани и винаги с най- високо качество. Всичко това, в комбинация с изискано обслужване, прави индийски ресторант Кохинор едно от най- желаните места в София.

Главен готвач: Амир

Профил на готвача:
Амир е шеф-готвач с над 10 години опит в индийската кухня. Работил е в топ ресторанти по света. Влага креативност и любов, във всяко негово ястие.

Някакво специално послание към посетителите през SRW?
Индийски ресторант Кохинор е пренесъл Индия в центъра на София. Добре сте дошли на едно кратно кулинарно пътешествие.

Меню
Очаквайте публикуването на менютата скоро или това заведение не е поканено в Restaurant Week.
Please expect set menus to be published soon or that venue has not been invited in Restaurant Week.