"no rizz"

Aubergine - Restaurant Week

Aubergine

3.5
95

Адрес:

 Център ул. Карнеги 11

Места :

 40/33

Паркиране:

 синя зона

Създаден:

 2016

Философия на ресторанта:
Сезонно меню с интересни вкусове и съчетаване на ястия с крафт бира.

С какво най-много се гордеете в ресторанта Ви?
Горди сме с това, че след ограничителните мерки все още работим.

С какво изпъквате пред другите в бранша?
Eдинственият крафт бирен ресторант в България.

Главен готвач:
Теодор Младенов

Профил на готвача:
Богат професионален опит в България и чужбина.

Някакво специално послание към посетителите през Седмица на ресторантите?
Надяваме се гостите да се насладят на авторските вкусове,професионалното обслужване и цялостната атмосфера в ресторант Aubergine.