Меню на ресторанта
Sofia Restaurant Week # 4
МАЙ 2018
Sofia Restaurant Week # 4
МАЙ 2018
Меню 1
СалатаАзиатска салата
Микс от свежи салатки, жулиени от морков, чушка, уакаме /водорасли/, овкусени с лимонов дресинг, соев сос, джинджифил и поръсени със сусам
ОсновноФиле от сьомга с карамелизирани ябълки
(Запечено хрупкаво филе от сьомга, поднесено с карамелизирани ябълки и сос от сметана, джинджифил, зелена ябълка и кори от лимон)
ДесертСемифредо „Мохито“
(Домашно приготвено семифредо по италианска рецепта с мента, лимон и ром, поднесено с шоколадов ганаш)
Menu 1
SaladAsia Salad
Mix of salad leaves, julienne of carrots, pepper, wakame (seaweed), seasoned with lemon dressing, soya sauce, ginger and sprinkled with sesame
Main dishFillet of salmon with caramelized apples
(Baked crispy fillet of salmon, served with caramelized apples and sauce of cream, ginger, green apple and lemon peel)
DessertMojito Semifreddo
(Homemade Semifreddo according to Italian recipe with mint, lemon and rum, served with chocolate ganache.)
Меню 2
Салата
Салата Тоскана
Свежа комбинация от домат, маслини, червен лук и чеснови крутони, поднесени с мус крем от сирена, поръсени с риган и гарнирани със свеж босилек
ОсновноТелешко филе от Блек Ангъс „Спринг“
(Телешко филе от Блек Ангъс върху канапе от полента и сотиран спанак, поднесено с пюре от морков и трюфел сос с манатарки)
ДесертШоколадов Меджик кейк
(Домашно приготвен шоколадов кейк в комбинация с шоколадов мус, поднесени с ванилов сладолед и кули от ягоди)
Menu 2
SaladToscana Salad
Fresh combination of tomatoes, olives, red onion and garlic croutons, served with cream mousse of cheeses, sprinkled with oregano and garnished with fresh basil
Main dishVeal fillet Black Angus 'Spring'
(Veal fillet Black Angus 'Spring' on a canape of polenta and sauteed spinach, served with carrot puree and truffle sauce with porcini mushrooms)
DessertChocolate Honey Cake
(Homemade chocolate cake in combination with chocolate mousse, served with vanilla ice cream and strawberry towers.)
Препоръчаните вина от нашите партньори Bibendum. Всеки ресторант е избрал вина, които най-добре се съчетава с ястията.
