nav-logo
  • Начало
  • Ресторанти
  • [СОФИЯ]
  • [ПЛОВДИВ]
  • [ВАРНА]
  • Минали фестивали
  • Блог
  • Въпроси
  • ENGLISH

Ascua

Меню на ресторанта
Sofia Restaurant Week # 4
МАЙ 2018

Меню 1 СалатаАзиатска салата
Микс от свежи салатки, жулиени от морков, чушка, уакаме /водорасли/, овкусени с лимонов дресинг, соев сос, джинджифил и поръсени със сусам

ОсновноФиле от сьомга с карамелизирани ябълки
(Запечено хрупкаво филе от сьомга, поднесено с карамелизирани ябълки и сос от сметана, джинджифил, зелена ябълка и кори от лимон)

ДесертСемифредо „Мохито“
(Домашно приготвено семифредо по италианска рецепта с мента, лимон и ром, поднесено с шоколадов ганаш)

Menu 1 SaladAsia Salad
Mix of salad leaves, julienne of carrots, pepper, wakame (seaweed), seasoned with lemon dressing, soya sauce, ginger and sprinkled with sesame


Main dishFillet of salmon with caramelized apples
(Baked crispy fillet of salmon, served with caramelized apples and sauce of cream, ginger, green apple and lemon peel)

DessertMojito Semifreddo
(Homemade Semifreddo according to Italian recipe with mint, lemon and rum, served with chocolate ganache.)

Меню 2 Салата Салата Тоскана
Свежа комбинация от домат, маслини, червен лук и чеснови крутони, поднесени с мус крем от сирена, поръсени с риган и гарнирани със свеж босилек

ОсновноТелешко филе от Блек Ангъс „Спринг“
(Телешко филе от Блек Ангъс върху канапе от полента и сотиран спанак, поднесено с пюре от морков и трюфел сос с манатарки)

ДесертШоколадов Меджик кейк
(Домашно приготвен шоколадов кейк в комбинация с шоколадов мус, поднесени с ванилов сладолед и кули от ягоди)

Menu 2 SaladToscana Salad
Fresh combination of tomatoes, olives, red onion and garlic croutons, served with cream mousse of cheeses, sprinkled with oregano and garnished with fresh basil

Main dishVeal fillet Black Angus 'Spring'
(Veal fillet Black Angus 'Spring' on a canape of polenta and sauteed spinach, served with carrot puree and truffle sauce with porcini mushrooms)

DessertChocolate Honey Cake
(Homemade chocolate cake in combination with chocolate mousse, served with vanilla ice cream and strawberry towers.)



Цена за меню / Price for set menu: 30 лв (leva)

Препоръчаните вина от нашите партньори Bibendum. Всеки ресторант е избрал вина, които най-добре се съчетава с ястията.



РЕЗЕРВИРАЙ

Бутиково, колоритно ресторантче с фокус върху морска храна и стекове на жар




Инфо

Спонсори

sponsors
sponsors
sponsors
sponsors

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Някой сега направи резервация в

About us

Restaurant Week Sofia | Plovdiv | Varna is brought to you by Restaurant Week Ltd and Zavedenia.bg Ltd. We've carefully selected restaurants for you to try in Sofia, Varna and Plovdiv. Enjoy.

Свържете се с нас

РЕЗЕРВИРАЙ В РЕСТОРАНТА ОТ ТУК

РЕЗЕРВИРАЙ

Телефон на организаторите: +359887442693

support@restaurantweek.bg

Условия за ползване на сайта   2019. by Zavedenia.BG

Boxed
Wide

Main Background

Color Scheme
Reset