Ascua

4.2
326

Адрес:

 ул. Рачо Димчев 1

Места :

 46/30

Работно време:

 11:30 - 23:30

Паркиране:

 синя зона

Създаден:

 2013

Философия на ресторанта:
Силен акцент върху начина на приготвяне на храната - почти всичко се приготвя на жар, и дървени въглени. Подбрана селекция на риба и морска храна, както и качествени меса и стекове.

С какво най-много се гордеете в ресторанта Ви ?
Гордеем се с Качеството на храната, която предлагаме и лоялността към нашите клиенти.

Какво Ви различава от другите ?
Екипът на ресторанта, сме работили в западна европа и сме се тренирали да готвим, презентираме и обслужваме спрямо европейските стандарти и кулинарна култура.

Главен готвач: Рафаел Чокоев

Някакво специално послание към посетителите през SRW?
За нас е чест и удоволствие да се включим във фестивала и се радваме за възможността хората да разкажат за преживяването си при нас на своите приятели и близки. Очакваме ви подготвени с голямо желание и любов към това, което правим.

Меню