Любими ресторанти с нов облик в SRW 2019


The Clock

Макар че всеки, който се е разхождал из малките улички между НДК и Петте кьошета, е виждал ресторант the Clock, а някои може би са го посещавали, за SRW ресторантът е ново попълнение. Приятната непретенциозна атмосфера и изключително добра кухня са чудесен вариант както за обедната почивка, така и за релаксираща вечеря. Издаваме единствено, че менюто им за фестивала ще е специално, за да отбележат подобаващо първото си участие при нас.

The Clock - SRW 2019

La Casa

Вземете едно от най-забързаните места в София и си представете целия шум, движение и напрежение, което то може да носи. А сега се завъртете и погледнете към La Casa – елегантният ресторант с идилична градина в центъра на София, разположен на бул. Васил Левски между НДК и Попа. Само няколко крачки навътре и гостите на La Casa потъват в чаровна атмосфера, типична за малките средиземноморски градчета. Бързо забравяме за градския ритъм. А като към това добавим и изисканото кулинарно преживяване, La Casa се превръща в ресторант, който със сигурност трябва да бъде посетен по време на Sofia Restaurant Week.

La Casa - SRW 2019

The restaurant

Никога не можеш да минеш през една и съща река, казва Хераклит. Ние потвърждаваме, че е така дори и с ресторантите. The restaurant вече не е същият ресторант. Отскоро шеф Пламен Европейски застава начело на ресторанта на Crystal Palace и превръща менюто и атмосферата в автентично провансалско преживяване. За всички нас, любителите на френската кулинария, това е чудесна новина. Очакваме двете класически френски менюта, които идват с аромат на лято и средиземно море.

The Restaurant - SRW 2019

Lebed

Докато някои ресторанти предлагат бягство от шума на града в закътано вътрешно дворче, то Лебед подарява на своите гости простора и спокойствието на езерото. С величествена гледка към Панчарево и ухание на пролет сред природата, ресторантът е чудесен избор за всеки, нуждаещ се от глътка въздух и отмора за духа и тялото.

Lebed - SRW 2019

Sky 360

Sky 360 e история за едно прераждане. Любимият ни тавански ресторант, видял десетки обяснения в любов и предложения за брак, промени името и облика си, но запази великолепната кухня и божествената гледка към града. Заслужава си да го посетите по време на Sofia Restaurant Week и ви гарантираме, че ще се влюбите в преживяването.

Sky360 - Sofia Restaurant Week 2019

..