Екзотични и романтични ресторанти в SRW 2019


Hamachi-ni

Доказан любимец на Sofia Restaurant Week. Макар че още не знаем какво ще е тяхното меню, знаем, че много от вас се надяват то да включва легендарно вкусното им патешко. Във всички случаи ви съветваме да резервирате бързо, тъй като капацитетът на ресторанта не е голям и местата се изчерпват.

Hamachi-ni - SRW 2019

Kohinoor

Говорейки за екзотика, няма как да пропуснем да споменем, че един от вкусовете на София в това издание на Sofia Restaurant Week ще е не откъде да е, а от Индия. Ресторант Кохиноор е един от любимците на Фестивала и не бихме пропуснали да опитаме от нетрадиционните му предложения, за да поглезим сетивата си.

Kohinoor - Sofia Restaurant Week 2019

 

 

 

Arbat

Пролетното издание на Sofia Restaurant Week носи със себе си още една новина – познатият ни руски ресторант Arbat е вече с нова локация: преди броени дни той отвори врати на най-подходящото място – точно срещу Руската църква, рамо до рамо с Corso. Интериорът ни завежда на пътешествие между традицията и модерността, а любителите на руската кухня ще могат да усетят поетичността й чрез две класически менюта, криещи изненадващия прочит на шеф Наталия Хитрина.

Arbat - Sofia Restaurant Week 2019

Раджа Бали

И едно много свежо включване от Раджа Бали. Тяхната концепция е променена в посока bar&dinner с присъствие на различни коктейли, характерни за островната държава Индонезия.

Raja Bali - SRW 2019

The House With The Clock

Емблематичен ресторант! Освен централната му локация на ул. Московска, Къщата с часовника притежава и неописуемо романтична атмосфера, живееща между стените на една от историческите софийски къщи. Това, заедно с двора на ресторанта и изисканата му кухня, го правят един от повторните участници в Sofia Restaurant Week.

Къщата с часовника - SRW 2019

Corso

Малко са местата, които предлагат толкова красива гледка, с каквато може да се похвали ресторант Corso. Ресторантът ще участва отново в Sofia Restaurant Week, давайки ни възможност да изберем между усещането за градските вибрации на стара София с гледка към Руската църква, или да се насладим на нощните светлини по време на вечеря.

Corso - SRW 2019

..