Новоизгряващи попълнения в SRW 2019


Urban Table

Едва ли можем да се сетим за по-лесно бягство от градската джунгла – Urban Table в парка Заимов бързо ни поднася най-доброто от града и природата на едно: невероятен, свеж интериор и разнообразно меню със стрийт, здравословна и био храна. Дали ще наминете в обедната почивка или за вечеря – и в двата случая атмосферата на Urban Table ще ви потопи в най-доброто от града и вкусовете му.

Urban Table - SRW 2019

In focus

In focus е новото място за любители на малките моменти и на магията, която се случва чрез храната. Артистична, свежа и уютна – точно такава е атмосферата на ресторанта, разположен на ъгъла на ул. Оборище и ул. Сан Стефано, преди известно като Di Valli. А като към това прибавите и модерна европейска кухня с леко намигване към френския провансалски стил, In focus става място, което задължително ще посетим през SRW.

In Focus - SRW 2019

Noah

Ресторант Noah +359 влиза в софийския гастрономичен пейзаж съвсем наскоро и заедно с това отбелязва първото си участие при нас. Както можете да се досетите по телефонния код в името му, фокусът е върху българска/балканска кухня с локални, сезонни продукти. Напълно достатъчно, за да привлече вниманието ни и да участва в SRW.

Noah - SRW 2019

Garlic

Закътан точно като скилидка чесън, симпатичният Garlic е сгушен в още една от емблематичните улици на София – тази на Софийската опера. Ресторантът е ново попълнение за фестивала ни и още с произнасянето на името му очакваме да ни облее приятно натрапчивата миризма на чесън, с която те подправят интересните си кулинарни предложения.

Garlic - SRW 2019

 

Il Siciliano

Ако и вие сте се чудили откъде идва задръстването по канала към Орлов мост, то сигурно вече сте разбрали, че там, на езерото Ариана, се намира Il Siciliano – новият тренди ресторант, който привлича хора от цяла София в желанието им да опитат автентични италиански рецепти. И след като Дани де Вито, Мат Деймън и Мел Брукс са се доверили на шеф Стефано Стека, то и ние от Sofia Restaurant Week му гласуваме безрезервно доверие в настоящото ни издание.

Il Siciliano - SRW 2019

..