Вашите любимци в Sofia Restaurant Week


Bistrello

Стартираме първото за тази година издание на Sofia Restaurant Week с представянето на любимеца ви от предишното издание – Bistrello, който спечели сърцата ви с оценка от 4.9, получена от 213 посещения. Bistrello като че ли са свикнали да печелят награди – през личните призове на шеф Владимир Тодоров, който е „Най-добър кулинарен студент“ на Американската кулинарна федерация за 2015 и „Готвач на България“ за 2016, та до наградата за най-добър ресторант на Бакхус. Не е учудващо, че менюто на Bistrello е едно от най-дългоочакваните и внимателно подбраните менюта на SRW. Какво ще е – очаквайте скоро. 🙂

Bistrello - Sofia Restaurant Week 2019

КОТО

Преди около месец се опитвахме да не опитваме менюто на шеф Георги Янев по време на участието на КОТО в Chef’s Table 5. Честно казано, не успяхме. Сега отново нищо не може да ни спре да дегустираме шедьоврите на шеф Янев, чието майсторство е известно от Холивуд, чак до кухнята на един от кулинарните му вдъхновители – баба му, чиито традиционни рецепти Георги често е претворявал. Менютата на КОТО за SRW са просто неустоими, както скоро ще видите.

KOTO - Sofia Restaurant Week 2019

Floret Lounge and Bar

Стил в чиния. Всичко във Floret Lounge and Bar е изключително – от интериора на ресторанта, до вкусовете, които той предлага на гостите си. Неслучайно ресторантът на хотел Intercontinental на Опашката на коня беше един от най-високо оценяваните в миналото издание на SRW, с което доказано заслужи мястото си и сега при нас.

Floret Lounge and Bar - Sofia Restaurant Week 2019

Club Pouchkine

Клуб Пушкин е съвременен и изискан, а локацията му е примамлива спирка за край на разходка в центъра на София. Любителите на интернационална кухня могат да дегустират менюта, изготвени с акцент върху локалните и органични продукти и наред с това да опитат прекрасни вина и коктейли. Очаквайте повече за участието на клуб Пушкин в SRW  скоро!

Club Pouchkine - Sofia Restaurant Week 2019

Vino and Tapas

С име като Vino & Tapas дългите обяснения са излишни. В подземието на Дондуков 38 се крие малък рай за всеки, който обича да се глези с хубаво вино, разядки и изпипани специалитети в средиземноморски стил.

Vino&Tapas - SRW 2019

..