Осмото издание на DiVino.Taste е от 23 до 25 ноември 2018


Най-голeмият дегустационен салон на България DiVino.Taste ще се проведе от 23 до 25 ноември, в зала 5 на Интер Експо Център София!

Изданието през ноември 2018 отново ще събере над 70 български винопроизводители, така че посетителите ще имат на разположение избор от над 500 от най-добрите български вина за дегустация. Вината, които са ви впечатлили, ще се продават в специално изградения за събитието магазин Casavino.

Програмата на DiVino.Taste 2018 – по-богата и по-разнообразна от всякога!

Освен традиционната изложбена част с дегустации, осмото издание на DiVino.Taste предлага изключително интересна и разнообразна програма от майсторски класове, лекции и презентации. Ще ви представим едни от най-ярките звезди във виното, световни авторитети и талантливи уайнмейкъри и сомелиери, а водещи ще бъдат едни от най-утвърдените български винени експерти.

За DiVino.Taste 2018 у нас пристига най-големият експерт на шампански вина в света – Том Стивънсън!

За първи път по време на DiVino.Taste ще ви запознаем с качествената система на германските вина.

Ще отправим и поглед към бъдещето на традиционните бели български сортове. Николай Кръстев, един от младите и талантливи български уайнмейкъри, ще представи някои от най-добрите примери за вина от такива сортове, но и ще проследи тяхното развитие във времето.

По време на тазгодишния DiVino.Taste ще отворим вратата към един нов и вълнуващ свят и ще изненадаме любителите на виното… с майсторски клас за студено пресования зехтин!

Всички пакети с билетите за DiVino.Taste 2018 са в продажба на vintageclub.bg

..