Изследвайте планетата на виното с DISCOVER.VINO WORLD 2018


11 и 12 май, петък и събота, в Интер Експо Център в София, зала 5

Виното и винената култура бележат възход по целия свят, а разнообразието от типове, сортове и стилове вино надминава човешкото въображение. В България се намират интересни и качествени вина от почти всички кътчета на широкия винен свят. DiVino ви дава възможност да откриете сред тях своите фаворити.

Discover.VINO World 2018 е второто издание на изложението за чуждестранни вина, представени в България – околосветско пътешествие с дегустация на над 450 вина от всички винарски региони на Земята. Предназначено е както за начинаещи винолюбители, така и за познавачи и професионалисти и дава възможност за лични срещи с вносители и производители на вино.

Изложението представя вина от Европа, Америка, Австралия, Нова Зеландия и Африка, внасяни у нас. Виненият глобус е разделен на основни зони по географски принцип: Франция, Италия, другите страни от Европа: Испания, Португалия, Австрия, Германия, Гърция, Турция и Македония; Новия свят. Други две секции поставят акцент върху два типа вино с процъфтяваща пазарна роля в света: пенливи вина и розе.

Discover.Vino World 2018 ви предлага два дни с дегустации на вълнуващи вина и срещи с винени професионалисти и приятели.

Вината ще се продават в специален магазин на CasaVino, а обособена зона с различни деликатеси ще допълва цялостното изживяване.

Кога: 11 и 12 май 2018, петък и събота

Къде: София, Интер Експо Център, зала 5

Работно време:

11 май 2017, петък

17:00 до 21:00 часа – открити дегустации (вход с билети)

12 май 2017, събота

12:00 до 20:00 часа – открити дегустации (вход с билети)

Вход за 1 ден:

л19 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg https://www.vintageclub.bg/product/bilet-discover-vino-world-2018-1-den-2372

25 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Вход за 2 дни:

24 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg https://www.vintageclub.bg/product/bilet-discover-vino-world-2018-2-dni-2373

30 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Заедно с билета за Discover.Vino World – независимо дали е за 1 или за 2 дни – получавате 15 електронни талона (1 талон = 1 лев), заредени във вашата DiVino карта. Някои най-високо оценени и скъпи вина ще се дегустират само срещу талони. С тях ще може и да купувате подбрани деликатеси от изложителите в специалната зона. Ще имате възможност при желание да добавяте допълнителни кредити в електронната си карта DiVino.

..