Опитайте една нестандартна тапас вечеря във Vino &Tapas


Вино и Тапас никога не са имали философия – така се определят те. Вино и Тапас са двама души: Ева Маринова-сомелиер и Венцислав Илиев- главен готвач, които създават пространство, в което преобразяват български продукти през призмата на тапас идеята, акомпанирани, разбира се, с подходящи вина.

18318980_1912260425719583_8081389268155760827_o

Ева и Венцислав създават ресторанта преди осем години и можете да го посетите само за вечеря след 17:00 ч. Венцислав Илиев се занимава в тази сфера повече от 15 години, бил е главен готвач на няколко ресторанта и хотела в и извън страната. С натрупания опит, той определено ще ви представи една нестандартна тапас вечеря.

18319004_1912260272386265_7032922152069193867_o

..