Талантите на Кулинарна Академия HRC ще се погрижат за вас


Таланти е много неща – име на знаково кулинарно училище, мерител за класа и най-вече поле за изява на артисти. Това е единственият висококласен ресторант в Източна Европа, управляван изцяло от студенти. Той е част от водещия кулинарен институт в региона – Кулинарна Академия HRC.

Обучаващите се в Таланти преминават през всяка позиция в дейността на ресторанта като част от интензивната си двугодишна образователна програма. Те са ръководени от главния готвач Милен Златев от и шеф-инструктора Хюг Бутен. Шеф Златев е един от най-талантливите възпитаници на Кулинарна академия HRC. Има опит не само в страната, но и в много чуждестранни ресторанти от световна класа.3

Качеството, високите стандарти и концептуалното меню са трите основни точки в есенцията на Таланти. Всяка седмица студентите изненадват гостите на ресторанта с тематично меню от сезонни ястия, използвайки продукти от високо качество от най-добрите доставчици в България и Европа.

На ваше разположение са 30 места на закрито и 15 места на открито. Включете се авантюристичното приключение, което Таланти предлага.

..