Прясна риба ви очаква в ASCUA


Ако се намирате в центъра и сте любители на морската кухня или стековете, то задължително трябва да посетите ASCUA. Един от първите ресторанти в България, които предлагат меню с ястия от прясна риба и стекове на жар.

Майстор-готвачът Димитър Славчов ще ви изненада със своите авторски ястия, подправени с неговото необятно въображение._BSC4441

Малкият семеен ресторант цени много своята философия, а именно да подбира продуктите си от малки български и чужди производители, които са съхранили традицията на древните методи на производство. Какви са те, ще попитате? Такива без консерванти и химия. Повечето ястия в ASCUA  се приготвят на живи въглени (ascua – от испански), които им дават и чиста енергия.

Ресторантът разполага с 46 места на закрито и 30 места на отопляема тераса.

..