Оценете ресторанта и спечелете награда

МЕТРО България ще награди най-добрия столичен ресторант


29 кулинарни дестинации, участващи в пролетния Sofia Restaurant Week, се борят за авторитетния приз.

Специално МЕТРО жури ще следи и приветства клиентския вот за най-добрия ресторант по време на четвъртото издание на Софийската седмица на ресторантите от 5 до 13 май.

Наградите за активните участници в събитието, които са оценили своето посещение на всеки един от ресторантите, са атрактивни и предоставени от МЕТРО - първата награда е на стойност от 300 лв. ваучер за пазаруване в магазините им. Има и две поощрителни награди от по 100 лв. - ваучер за посещение в ресторант, участващ във Фестивала.

МЕТРО България мотивира и самите ресторанти да дадат най-доброто от себе си, като дава и награда от 500 лв. във ваучер за пазаруване в своите магазини, на ресторанта с най-висок клиентски рейтинг.

МЕТРО България е предпочитаното място за пазаруване от страна на бизнеса на хранителни и нехранителни стоки, като ресторантите и хотелите са негови традиционни и доверени партньори.

За да спечелите наградите на МЕТРО - оценете своето прекарване във вашите любими ресторанти, част от SRW - Пролет 2018.

Как да го направите!?

Разбира се - първо резервирайте вашите места по време на SRW - Пролет 2018 и побързайте, тъй като част от ресторантите запълват бързо капацитета си.
Второ, насладете се на прекрасната атмосфера и кулинарни изкушения в любимите ресторанти.
Трето, оценете искрено и емоционално своето кулинарно преживяване в сайта ни restaurantweek.bg, линк ще намерите в email-a който сте получили на следващия ден.

Ето и накратко как ще изтеглим печелившите:

Наградата за най-високо оценен SRW ресторант е МЕТРО награда от ваучер за пазаруване от 500 лв., която ще дадем на 25 май след като всички оценки на потребителите бъдат обработени.

Наградата от 300 лв. ваучер за пазаруване за най-активен SRW потребител ще изтеглим на случаен принцип от всички, дали оценка за спечелилия най-добър SRW ресторант, в присъствието на авторитетното МЕТРО жури и представител на организаторите.

Двете награди от по 100 лв. ваучери за пазаруване за активни SRW потребители ще изтеглим на случаен принцип от всички дали оценка за някой от SRW ресторантите, които са посетили, в присъствието на авторитетното МЕТРО жури и представител на организаторите.

За да бъде изборът ни максимално прозрачен и честен - ще излъчваме церемонията по избор на победители LIVE във Facebook страницата ни - https://www.facebook.com/SofiaRestaurantWeek/

Гласувайте, за да спечелите! Най-активните ще спечелят своите чудесни МЕТРО награди :)