Препоръчаните вина към сет менютата с подкрепата на Bibendum


Типси Върджин Розе Мелник


Сорт/ове: Широка мелнишка лоза и Ранна мелнишка лоза
Реколта: 2016

Средно интензивен сьомгов цвят. Нежни плодови аромати на червени плодове и бели череши. Средно тяло, свежи киселини и минерален завършек.
ОРМАНО Бялo


Сорт/ове: Вионие и Совиньон Блан
Реколта: 2016

Сламен цвят със зеленикави оттенъци, средна интензивност. Сочно и обло тяло, с подчертана минерална свежест.
(Ферментацията е проведена с естествено наличните по гроздето диви дрожди, бавна, за около два месеца при умерено ниска температура.)
Ормано Розе Мелник


Сорт/ове: Ранна мелнишка лоза и Широка мелнишка лоза.
Реколта: 2016

Средно интензивен сьомгов цвят. Нежни плодови аромати на ягода, череша. Сладък завършек. Препоръчвана температура на сервиране 10-12 ˚C.
ОРМАНО Каберне Совиньон


Сорт/ове: Каберне Совиньон
Реколта: 2015

Тялото е средно, танините са със зърниста структура. Подходящо за консумиране и сега и с потенциал да се развива през следващите две години.
(Ферментация на цели (несмачкани зърна) за около 4 седмици. Отлежаване в бъчви за 10 месеца.)
ОРМАНО Резерва


Сорт/ове: Каберне Совиньон, Каберне Фран и Мерло
Реколта: 2015

Комплексни плодови аромати, дълъг, подканващ финал.
(Ферментация на цели (несмачкани зърна) за около 4 седмици. Отлежаване в бъчви за 8-10 месеца.)
ЧИФЛИК ЛИВАДИ Мерло


Органик
Сорт/ове: Мерло
Реколта: 2015

Тялото е средно, танините са заоблени. Вкусови аромати на черни череши и сливи, изразено усещане за минералност.
(Ферментация на цели, несмачкани зърна за около 4 седмици. Отлежаване в бъчви за 8 месеца.)
ЧИФЛИК ЛИВАДИ Резерва


Органик
Сорт/ове: Сира и Мерло
Реколта: 2015

Сирата придава мощ на тялото. Усещането е за южно, топло вино, което ще ви разгърне потенциала си.
(Ферментация на цели, несмачкани зърна за около 4 седмици. Отлежаване в бъчви за 8-10 месеца.)

Subscribe to our mailing list

* indicates required